Мої сторінки в соціальних мережах

   

Новини
03.02.2024

Відкритий чемпіонат Полтавщини з муай тай: кращі моменти (ФОТО та ВІДЕО)

У спортивній залі університету «Полтавська політехніка імені Ю. Кондратюка» відбулися змагання з таїландського боксу.

Детальніше>>
27.01.2024

Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи відновлює форму на Полтавщині (ФОТО)

Збірна України з волейболу сидячи проводить збір у спорткомплексі “Колос” у Решетилівці.

Детальніше>>
13.01.2024

Полтавський Євромайдан: кадри історії (ФОТО)

10 років тому спочатку невеликі зібрання перетворилися на великі мітинги проти авторитарної влади. 

Детальніше>>
Всі новини

2016: підсумки та світлини

Спроба максимально відкрито розповісти про роль року Мавпи у моєму житті.

 

 

Людський шлях кожного з нас поділяється на яскраві та не дуже частини. 2016 рік з одного боку не став проривом, як мені дуже хотілося, але, на щастя, не перетворився на час невдачі.

 

ЗДОБУТКИ

 

Головним вважаю початок роботи на міжнародні фотобанки. Так, роботи треба кардинально покращувати, аби їх більше купували, але найголовніше (старт) був зроблений :)

 

Після тривалої перерви відвідав матч футбольної збірної України, вперше побував на фабриках ялинкових прикрас та Сорочинському ярмарку…Дуже хотілося відвідати концерт «Океан Ельзи» у Кременчуці, однак акредитацію не так і підтвердили. Напевно по фейсу не підійшов…:)

 

Що ж стосується моєї улюбленої теми – фотографічних емоцій, то цього добра у 2016 році було вдосталь. Причому це стосується не тільки політиків, яких і раніше можна було підловити у «хороший» момент, а й звичних людей, а також (особливо) друзів – журналістів.

 

ПОЛІТИКА

 

 

 

Мені у Полтаві часто задають одне питання: хто твій улюблений політик на місцевому рівні. Відповідь проста – жодний з депутатів мені не подобається як політична постать, хоча у емоційному плані є свої лідери – наприклад Валерій Капленко, Валерій Головко, Андрій Пісоцький… Вказані особи досить емоційні під час політичних протистоянь, що не може не радувати мене як фотографа:)

 

ПРОБЛЕМНА СВІТЛИНА

 

Кінець року запам’ятався першим «блиском» цензури – на останній у році сесії Полтавської облради (точніше, на її початку) вдалося спіймати одного з депутатів ради у досить цікавій ситуації. Вона жодним чином не пов’язана з «грошима, курортами чи можливою корупцією», які дехто у соцмережах встиг вже собі нафантазувати.

Все б нічого, якби не ситуація, у якій опинився політик. Через годину після завершення сесії (у обранців тоді мав бути новорічний фуршет) мені почав надзвонювати помічник депутата (а згодом, як виявилося, і він сам) з «наполеглевим проханням» видалити світлину.

 

Вперше у кар’єрі погодився на таку ДУРІСТЬ, однак згодом зрозумів, що наступного разу краще такого не робити.

 

 

Багато кого цікавило, що було на фотографії…Я думаю це не так важливо…але кому дійсно цікаво – звертайтеся до Google, він все пам’ятає:). Або ж до журналістів, які, як виявилося згодом, продовжили життя кадру, скопіювавши його собі на ноути.

Точно знаю, що нічого не порушував фотографуванням депутата під час сесії у залі. У той же час прохаю обранців бути уважними під час зібрань та не давати волі емоціям (маю на увазі незвичним;), аби не червоніти потім…ну й звісно, не набирати мій номер.

 

А…згадав! Одним з головних героїв світлини став СЕРГІЙ СОЛОВЕЙ («УКРОП»), тому всі можливі запитання краще адресувати Сергію Андрійовичу. Від себе прохаю вказаного депутата та інших обранців вже ж таки поважати роботу представників преси.

 

ДРУЗІ-ЖУРНАЛІСТИ

 

Протягом року хороші емоції та настрій дарували мені полтавські журналісти, які частенько потрапляли у кадр. Особливо тут відзначилися ЮЛІЯ ЛОГВИНЕНКО та ЄВГЕНІЙ ПРОКОПЕНКО, які стали справжнім «скарбом» у фотографічному плані. До речі, користуючись нагодою вітаю Юлю з перемогою у конкурсі спортивних журналістів Національного олімпійського комітету України. Юль, ти на це давно заслужила!

Женьок, навіть не думай мінятися! У іншому випадку буду робили лише каверзні фотки з тобою:)

 

 

 

На останок хочу подякувати всім друзям-журналістам за те, що неодноразово рятували мене від смутку. Ви всі найкращі для мене!

 

І ПРО НАЙГОЛОВНІШЕ...

 

Від щирого серця вітаю всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю Вам побільше щасливих миттєвостей у житті, міцного здоров’я та мирного неба. Знаю, що багато хто цього року залишився без роботи…Повірте, прийде до вас успіх та вдача у 2017 року! Мені б цього дуже хотілося.

 

P.S. Ну от і все.. Загалом багато чого хочеться досягти наступного року, а чи вийде – відомо лише Богу. Знаю лише, що буду для досягнення мети роби все він себе залежне.

Ну а завершити свою розповідь я б хотів деякими кращими власними світлинами, які характеризують мій 2016 рік. Більше фотографій - у ГОЛОВНОМУ ФОТООГЛЯДІ ПОЛТАВИ 2016 РОКУ!

 

 

Олег ДУБИНА

Надіслати запитання
Ваше ім'я

Invalid Input
Email

Invalid Input
Ваше повідомлення

Invalid Input
Останнє з блогу
30.12.2023

2023: життя Полтави у фото

Рік вийшов складнішим, ніж очікувалось, але іншого ніхто й не обіцяв.

Детальніше>>
02.09.2022

Віктор Крайник: вболівальник «Ворскли» зі світлою душею

Полтавщина втратила людину, яка неймовірно любила спорт та ще сильніше «Ворсклу».

Детальніше>>
Читати блог