Мої сторінки в соціальних мережах

Новини
19.09.2021

Дефлімпійська збірна України під Полтавою розгромила Італію (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Підопічні Віктора Козіна у Нижніх Млинах досить впевнено переграли команду Squadra Azzurra.

Детальніше>>
12.09.2021

Вечір нервів: «Ворскла» та «Десна» розписали гольову нічию (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Команда Юрія Максимова через власні помилки втратила важливі три очки.

Детальніше>>
11.09.2021

«Полтава» не змогла перемогти «Вовчанськ» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Полтавці лише на останніх хвилинах зустрічі зуміли врятувати нічию.

Детальніше>>
Всі новини

Як Костянтин Грубич готував шпундру полтавцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Відомий український телеведучий завітав до обласного центру зі своїм новим телепроектом.

 

 

На початку жовтня минулого року на каналі «1+1» народився новий спецпроект «Польова кухня», який за словами його автора, є у першу чергу можливістю поспілкуватися з місцевими мешканцями, почути їхні чаяння і спробувати дати рецепт вирішення негараздів.

 

7 лютого 2018 року «Польова кухня» завітала до Полтави, де Костянтин Грубич разом з місцевим шеф-поваром Тимофієм Гаєвим готував шпундру - давню народну страву зі смаженої свинини, тушкованої потім із буряками в буряковому квасі.

 

Як це було дивіться у авторському фоторепортажі.

 

 

Олег ДУБИНА,

doa.in.ua

Loading...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Надіслати запитання
Ваше ім'я

Invalid Input
Email

Invalid Input
Ваше повідомлення

Invalid Input
Останнє з блогу
14.09.2021

Полонені, жах та підірваний міст: як 80 років тому німецькі війська захопили Кобеляки

15 вересня 1941 року військові частини німецької армії захопили районний центр Кобеляцького району.

Детальніше>>
30.12.2020

2020: рік випробувань та COVID-19 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Якщо у січні всі сподівалися на хороший рік, то ближче до кінця грудня мріяли лише про швидке його закінчення.

Детальніше>>
Читати блог