Мої сторінки в соціальних мережах

   

Новини
03.02.2024

Відкритий чемпіонат Полтавщини з муай тай: кращі моменти (ФОТО та ВІДЕО)

У спортивній залі університету «Полтавська політехніка імені Ю. Кондратюка» відбулися змагання з таїландського боксу.

Детальніше>>
27.01.2024

Паралімпійська збірна України з волейболу сидячи відновлює форму на Полтавщині (ФОТО)

Збірна України з волейболу сидячи проводить збір у спорткомплексі “Колос” у Решетилівці.

Детальніше>>
13.01.2024

Полтавський Євромайдан: кадри історії (ФОТО)

10 років тому спочатку невеликі зібрання перетворилися на великі мітинги проти авторитарної влади. 

Детальніше>>
Всі новини

Ворскла - Дніпро 1:4: Рамос хірургічно розправився із Сачком

Матч у Полтаві мав ставати одним з найголовніших у передостанньому, 29-му турі Прем'єр - ліги. У разі перемоги підопічні Хуанде Рамоса продовжили б битися за друге турнірне місце, яке дає право наступного сезону зіграти в Лізі Чемпіонів. Якби ж перемогли господарі, до "зелено-білі" мали б хороші шанси на єврокубкове літо.

 

 

Вболівальники

 

Ще за кілька днів до матчу було відомо, що всі баталії туру відбудуться без вболівальників. Незважаючи на цей факт, соцмережами досить інтенсивно поширювалася інформація, що фанів таки пропустять на стадіон.

 

За годину до початку гри біля арени почали збиратися прихильники полтавців та дніпрян, яких налічувалося приблизно 400 осіб. У підсумку, терпіння працівників стадіону не витримало, і вхід на арену для ультрас клубів було відкрито.

 

Слід зазначити, що вболівальники обох клубів погодилися під час матчу гідно, співали разом Гімн та різноманітні пісеньки.

 

 

Впевнений старт

 

Розпочали матч команди досить жваво. Вже на старті господарі стараннями Турсунова мали шанс виходити вперед, однак удар з перспективної відстані узбецького легіонера "Ворскли" прийняв на себе Мазух.

 

Через 8-м хвилин ворскляни таки досягли свого. При подачі кутового захисники "Дніпра" залишили без нагляду Володимира Чеснакова, який з другого поверху сильним ударом розпечатав ворота Бойка.

 

Гості перебудувалися у центрі та побігли зрівнювати рахунок. Непоганий момент втратив Матеус, який після пасу Жуліано пробивав із-за штрафної - вище воріт. Полтавці відповіли крейсерським проривом Яховича та передачею на Баранніка, який, щоправда, не зміг переграти кіпера дніпрян.

 

Мали шанс "зелено-білі" піти на перерву і за більшої переваги в рахунку, однак Яхович в двох своїх моментах не зміг влучити по воротам (в одному з них м'яч поцілував стійку).

 

 

Більшість - це ще не перемога

 

Старт другої 45-хвилинки став шоком для фанів Дніпропетровська. Не встигла секундна стрілка пройти й 15-ти обертів, як підопічні Хуанде Рамоса опинилися у меншості. Ротань встиг за цей час не тільки попередження отримати, а й залишити передчасно поля.

 

Однак цей факт лише додав сил дніпрянам, які через дві хвилини зрівняли рахунок. Коноплянка своїм фірмовим ударом зі штрафного не залишив шансів Непогодову - 1:1.

 

"Дніпро" перехопив ініціативу в матчі, а полтавці, тим часом, "попливли". На 80-й хвилині Скляр допустив дитячу помилку, необережно віддавши назад м'яч, чим уміло скористався Роман Зозуля - 1:2.

 

На останніх секундах гри м'яч ще двічі потрапляв у сітку воріт "Ворскли" після влучних ударів Матеуса - 1:4.

 

Тренер полтавців Василь Сачко після матчу відчув себе недобре, тому його на післяматчевій прес-конференції підміняв Анатолій Момот.

 

Авторський фоторепортаж матчу ви можете переглянути у альбомі команди.

 

Олег ДУБИНА

Надіслати запитання
Ваше ім'я

Invalid Input
Email

Invalid Input
Ваше повідомлення

Invalid Input
Останнє з блогу
30.12.2023

2023: життя Полтави у фото

Рік вийшов складнішим, ніж очікувалось, але іншого ніхто й не обіцяв.

Детальніше>>
02.09.2022

Віктор Крайник: вболівальник «Ворскли» зі світлою душею

Полтавщина втратила людину, яка неймовірно любила спорт та ще сильніше «Ворсклу».

Детальніше>>
Читати блог